Sportoverkapping

Alles voor de winst
Sporten is gezond en leuk. Maar de lol gaat er vaak gauw vanaf zodra het weer niet meewerkt. En dat wil in ons koude kikkerlandje nog wel eens voorkomen. Daar kunnen we vrij weinig aan veranderen. Gelukkig hebben we genoeg mogelijkheden om ongewenste weersinvloeden te weren. In de vorm van een innovatieve overkapping die wel daglicht doorlaat. Zo ervaart u het gevoel van buiten sporten, met de voordelen van indoor.

Mogelijkheden
Kunstgras, een apart binnenseizoen, een indoorhal. Er zijn al vele dingen bedacht om sport en spel optimaal tot hun recht te laten komen. En iedere sport vraagt weer om z'n eigen ideale omstandigheden. Dat vormt dan ook het uitgangspunt in ons ontwerptraject. Want wij streven standaard naar een toegesneden oplossing. We denken daarbij in mogelijkheden, want die zijn er genoeg. Zo past een overkapping ook prima over een paardenbak of skeelerbaan. Vooral vanuit de hockeywereld en de paardensport is er momenteel veel belangstelling.
 

OpenCover ontwikkelt hockeykap

Innovatief concept voor Leonidas. OpenCover heeft haar ontwerp voor het overkappen van een sportterrein aangepast aan de wensen van de Rotterdamse Hockeyvereniging Leonidas

Met dit ontwerp heeft Leonidas het Rotterdamse Stadsinitiatief gewonnen. De wanden kunnen in de winter worden opgerold en in de zomer kan een deel van het dak eruit. De kap past zich aan aan het weer en de wensen.

De afmetingen zijn 25x90m

Overkapping voor trapveldjes

Een stoere sportkooi met een vormgeving die is afgeleid van de bekende grote stadions.

Naast voetbal bestaat de mogelijkheid tot meerdere soorten sport, zoals basketbal en volleybal. Een Omnistadium is multifunctioneel. Bij zoveel mogelijkheden horgen geen beperkingen. Dat moeten ze bij Velopa ook hebben gedacht.

 overkapping meer informatie     Sport meer informatie     bedrijven meer informatie  

projecten

Blaashal MHC Fletiomare

Vrijdag 17 juni 2016

In december 2015 heeft OpenCover de tweede blaashal gerealiseerd bij Mixed Hockeyclub Fletiomare. De hal is 40 bij 53m groot... meer lezen