Mijn eerste blog

Introductie en het doel van deze blogs.

Mijn eerste blog

 

Bloggen is leuk en je leert ervan schrijven. Je maakt contact met je lezers en je bent beter vindbaar voor Google. Tja.. als het zo makkelijk gaat dan begin ik er ook aan, dacht ik bij mijzelf. Vandaar deze blog. Nu ga ik niet schrijven over dingen die gebeuren in mijn directe omgeving en in mijn gezin. Graag wil ik via deze toch vooral zakelijke blogs mijn kennis over blaashallen en andere tijdelijke oplossingen met jullie delen. Er komt heel wat bij kijken en voor veel mensen is het onbekend terrein. Er zijn tenslotte maar weinig mensen die elk jaar een nieuwe blaashal kopen, toch?

Wat kun je verwachten? Door het delen van mijn kennis over deze producten, heb je een goede basis om afwegingen te maken.  Daarnaast weet je dan ook beter waar je aan begint. In één of twee gesprekken is er niet genoeg tijd om alle ins en outs van een product te bespreken. Deze blogs zijn er vooral op gericht om jou als potentiële gebruiker te informeren.

Ik stel voor om te beginnen met de blaashal. Daar is best veel over te vertellen. Ten eerste al hoe dat nu eigenlijk precies werkt, zo’n blaashal. Bijna altijd moet ik op een feestje of receptie eerst het werkingsprincipe toelichten. Ze staan niet op elke hoek van de straat en als je er niet naar op zoek bent, dan vallen ze niet direct op in het landschap. Ten tweede betreft het een hele specifieke toepassing waarbij het toch best wel precies komt anders ontstaan er ongewenste effecten. Ten derde draaien er behoorlijk wat apparaten en is het belangrijk dat die allemaal goed werken.

Mijn volgende blog gaat over het werkingsprincipe van de blaashal.

 

Later wil ik ook bloggen over andere tijdelijke accommodaties en overkappingen. Natuurlijk zet ik de blogs op mijn website. Daarnaast ook op Twitter en Linkedin. Je kunt de blogs ook in je mailbox ontvangen via de OpenCover nieuwsbrief die ik natuurlijk via Mailchimp ga versturen.