Almere Poort

Permanente blaashal Almere Poort

Badminton, Korfbal, Zaalvoetbal
Dinsdag 19 mei 2020

Stap binnen in onze ultramoderne blaashal, schitterend geïnstalleerd in oktober 2019, die puur vakmanschap uitstraalt. De slim ontworpen halhuid minimaliseert de lichtinval, waardoor de hal altijd een comfortabele temperatuur behoudt, zelfs onder de felle zon. De trendy kleedunits, met zorg geleverd en geplaatst door OpenCover, voegen een eigentijdse uitstraling en ongeëvenaarde functionaliteit toe aan de hal.

Met afmetingen van 30×50 meter en een hoogte van 13,5 meter is deze blaashal speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de gemeente Almere, met aandacht voor voldoende vrije hoogte op de veldlijn. Het project getuigt van onze toewijding en deskundigheid.

Voor details over de vloer verwijzen we u graag naar W&H Sports, een vertrouwde partner op het gebied van sportvloeroplossingen.

Voor een volledige ervaring met de blaashal kunt u in contact komen met de gemeente Almere. Ook de Almeerse Hockeyclub, als voornaamste gebruiker van deze imposante hal, deelt graag hun perspectief. Wij zijn trots op de succesvolle samenwerking en de levering van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van professionaliteit en service.