Blaashallen

Met OpenCover blaashallen omarm je de toekomst van overdekte ruimtes met een perfecte balans tussen technologische vooruitgang en esthetiek.

Blaashallen

Onze unieke monoshape blaashallen worden met precisie vervaardigd. De halhuid wordt in patronen gesneden en hoogfrequent gelast voor een perfecte vorm. In tegenstelling tot andere methoden vermijden we het gebruik van staalkabelnet, wat zorgt voor een moderne en strakke uitstraling.

Technologische innovatie staat centraal bij OpenCover, met hallen die volledig zijn gemaakt van hoogwaardig zeildoek. Dit materiaal, vergelijkbaar met vrachtwagenzeil, biedt optimale sterkte. De speciale weefsels absorberen grote krachten, zoals harde windstoten, harde regenval en sneeuw.

  Voordelen van onze dubbel membraan hallen:

  • Verbeterde isolatie: Tot 40% energiebesparing met een k-waarde van 3W/m2K over het gehele oppervlak.
  • Condensvrij: Geen condensvorming aan de binnenzijde, dankzij de isolatielaag tussen de membranen.
  • Akoestisch aangenaam: Zacht wandmateriaal voor uitstekende akoestiek en weinig echo.
  • Duurzaam: Geen schade door bijvoorbeeld hockeyballen, tennisballen, enz. Hierdoor gaat het membraan langer mee.

  Extra voordelen:

  • Lichtdoorlatend: Het membraan aan de binnenzijde laat veel licht door, wat van belang is voor de sporters. Tevens geeft dit een aangename sfeer.
  • Fraai ontwerp: Het doek aan de buitenzijde, zonder beschermfolie en staalkabelnet, zorgt voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling.
  • Flexibel en compact: Opvouwbaar in kleinere delen voor gemakkelijke opslag en mobiliteit.
  • Geïntegreerde verlichting: Elektrakabels zijn in het membraan verwerkt, waardoor apart ophangen overbodig is.

   OpenCover blaashallen:

   waar esthetiek en functionaliteit samenkomen!

   Diensten

   Overkappingen

   Onze oplossingen gaan verder dan tennisoverkappingen; ontdek onze prachtige overkappingen voor padelbanen en kleinere sportvelden.

   (Semi-) Permanente Sporthallen

   Naast luchthallen bieden we ook hoogwaardige permanente overkappingen. Neem bijvoorbeeld onze constructie bij MHC Leonidas in Rotterdam…

   Industriële opslag

   OpenCover biedt praktische oplossingen voor tijdelijke of permanente opslag met onze hoogwaardige zeildoek overkappingen…