Blogs

Duik in de wereld van overkappingen en blaashallen, waar onze blogs je begeleiden door innovatieve oplossingen en inspirerende inzichten.

De Toekomst van Overkappingen en Padelbanen: Innovatie en Technologie voor Verenigingen

In de wereld van sport en recreatie evolueren technologieën en ontwikkelingen voortdurend, en een gebied dat snel aan populariteit wint, is de combinatie van overkappingen en padelbanen. In deze blog gaan we dieper in op waarom deze combinatie ideaal is voor verenigingen…

Hank Houtman: Het Brein achter OpenCover

In de wereld van flexibele bouwoplossingen en overkappingen staat één naam hoog aangeschreven: Hank Houtman, de visionaire oprichter van OpenCover. Met een ongeëvenaarde passie voor ondernemerschap en een scherp oog voor innovatie, heeft Hank een indrukwekkende reis afgelegd die de basis heeft gelegd voor het succes van zijn bedrijf.

Duurzaamheid in Blaashallen: De Toekomst van Flexibele Bouwoplossingen met Opencover

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, streven we bij Opencover ernaar om de norm te stellen voor milieuvriendelijke bouwoplossingen. Blaashallen, ook bekend als luchthallen of ballonhallen, vormen hierbij een innovatief antwoord op de uitdagingen van vandaag. 

YOUR GAME, OUR COVER!