Diensten

Ontdek het gemak van onze diensten in blaashallen, overkappingen, sporthallen en magazijnopslag, waar kwaliteit en functionaliteit samenkomen.

 

Al onze diensten zijn turn-key leverbaar

Blaashallen

Luchthal – ballonhal

Overkappingen

Tecto 2.0 – Padeloverkappingen

(Semi-) Permanente Sporthallen

Luchthal – ballonhal

Industriële Opslag

Opslag – Magazijn

Alle diensten turn-key leverbaar

Ontzorging van A tot Z met OpenCover

Geen tijd? Geen zorgen! Bij OpenCover nemen we het hele traject voor de realisatie van uw project uit handen. Vanaf het verkrijgen van de vergunning tot aan de laatste details van de oplevering, wij regelen het voor u. En het resultaat? Dat wordt tot in de puntjes verzorgd, zonder compromissen.

We breken het project op in overzichtelijke fasen: van de initiële conceptfase tot aan het definitieve ontwerp en vervolgens de daadwerkelijke realisatie. Elke fase wordt afgerond met een duidelijk go/no go moment, zodat u als opdrachtgever altijd de controle houdt over het proces.

Maar daar stopt het niet. We nemen ook de verantwoordelijkheid voor alle aanvullende werkzaamheden, zoals elektrotechnisch werk, loodgieterswerk, en grond- en straatwerk.

En niet te vergeten: we verzorgen ook de communicatie met de omgeving. Of het nu gaat om de buren, de gemeente of andere belanghebbenden, wij zorgen voor een heldere en transparante communicatie. Indien nodig organiseren we zelfs informatieavonden, zodat iedereen goed op de hoogte is.

Kortom, met OpenCover kunt u rekenen op een zorgeloze en professionele aanpak van uw project. Wij nodigen u graag uit voor een gesprek om de mogelijkheden te bespreken en een eerste verkenning te doen naar de geschiktheid van uw project. Laat ons u helpen om uw visie werkelijkheid te maken, zonder gedoe en met gegarandeerd succes.