Padel

OpenCover biedt praktische oplossingen voor tijdelijke of permanente opslag met onze hoogwaardige zeildoek overkappingen.

Padel oplossingen

Voor deze opkomende sport biedt OpenCover een aantal mooie overkappingen. Ook hebben we verschillende overkappingen waar het doek uit verwijderd kan worden, zodat je in de zomer buiten kunt padellen.

Grote stretchkap padel

Ervaar het ultieme buitengevoel tijdens het padellen met onze overkappingen! Met een zee van natuurlijk licht en ruime hoogte bieden onze overkappingen de perfecte setting voor deze intensieve sport. Dankzij de open zijkanten geniet je van optimale ventilatie en verkoeling tijdens je spel.

In de zomer transformeer je eenvoudig je speelervaring door het doek te verwijderen en volop van de zon te genieten. Met een kleine hoogwerker kunnen de zijkanten moeiteloos worden losgemaakt, waardoor je snel en gemakkelijk kunt overschakelen naar een openluchtspel. Ontdek vandaag nog hoe onze overkappingen je padelervaring naar nieuwe hoogten tillen!

Multi spankap

Ontdek de ultieme overkapping voor padel met optimale ruimte en hoogte voor een perfecte lob! Met een hoogte van 9 meter bij het net en 5,5 meter op de achterlijn biedt onze overkapping voldoende ruimte om de bal hoog te spelen, waardoor je je spel naar een hoger niveau tilt. Het witte dakmembraan en de constructie boven het membraan zorgen voor een strakke en ‘schone’ uitstraling, waardoor je minder wordt afgeleid en je volledig kunt concentreren op het spel.

Onze ruime overkapping biedt niet alleen voldoende bewegingsruimte rondom de kooi, maar ook comfort voor toeschouwers. Zij kunnen droog zitten tijdens regenachtige dagen, terwijl het ontwerp ervoor zorgt dat het glas van de kooi niet nat wordt bij neerslag.

Zie project: RHV Leonidas in Rotterdam

 

Rico systems Indoor/Outdoor

Dankzij deze unieke samenwerking met Rico Systems, brengt OpenCover padelers het buiten gevoel, zelfs bij regen of kou, terwijl ze toch binnen kunnen sporten. Binnen 10 minuten opent het dak moeiteloos voor onbeperkte hoogte en epische lobs tot aan de wolken. Flexibel op maat gemaakt, met optionele wanden en een beweegbaar dak dat doorloopt tot op de grond. Ontdek met OpenCover en Rico Systems de toekomst van padeloverkappingen.

Bel nu voor een afspraak en ervaar deze revolutionaire oplossing!

Padeloverkapping van staal

Ontdek onze betaalbare stalen overkapping met membraandak! Met afmetingen van 24×22,1m voor 2 banen en een gemiddelde hoogte van 7,8m biedt deze overkapping uitstekende bescherming tegen alle weersomstandigheden. Het membraandak combineert duurzaamheid en functionaliteit voor een langdurige investering in uw sportfaciliteit. Geniet van stabiele en veilige speelomstandigheden, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Kies voor betaalbaarheid en betrouwbaarheid met onze stalen overkapping met membraandak. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie!

Oplossingen voor Padel

Overkappingen

Onze oplossingen gaan verder dan tennisoverkappingen; ontdek onze prachtige overkappingen voor padelbanen en kleinere sportvelden.

(Semi-) Permanente Sporthallen

Naast luchthallen bieden we ook hoogwaardige permanente overkappingen. Neem bijvoorbeeld onze constructie bij MHC Leonidas in Rotterdam…