Hockey

De laatste jaren zijn er steeds meer hockeyclubs die een blaashal aanschaffen. Een blaashal of ook wel ballonhal of luchthal is een goede oplossing om in de winter indoorhockey te spelen.

Hockey Oplossingen

Ontdek de competitieve voorsprong die een OpenCover blaashal biedt voor hockeyclubs! Onze klanten getuigen van opmerkelijke verbeteringen in de veldcompetitie na wintertrainingen en wedstrijden in onze blaashallen. De versnelde balsnelheid van zaalhockey vereist een verfijnde techniek, en onze blaashallen bieden de perfecte omgeving om deze vaardigheden te ontwikkelen. Geef uw team de kans om te schitteren en te excelleren met de faciliteiten van OpenCover!

Meer trainingsruimte

Maximaliseer de potentie van uw hockeyclub met een OpenCover blaashal! Onze hallen zijn niet alleen ideaal voor competitieve wedstrijden, maar bieden ook ruimte voor intensieve trainingssessies. Met afmetingen van ca. 60x46m passen er niet alleen twee competitievelden in, maar bieden ze ook ruimte voor drie trainingsvelden van 36x18m. Hierdoor kunnen clubs doordeweeks alle leden effectief laten trainen, terwijl in het weekend de competitievelden worden verhuurd aan de KNHB.

Samen naar een passende oplossing.

Dankzij de steile kopse wanden van onze hallen is er voldoende ruimte voor spelersbanken en wedstrijdtafels, waardoor uw club klaar is voor prestatie en comfort. Verhoog de capaciteit en efficiƫntie van uw trainingen met de veelzijdige mogelijkheden van een OpenCover blaashal!

OpenCover denkt graag met u mee voor de beste oplossing in de situatie van uw club. Neem gerust contact op over de aanschaf van een blaashal voor uw hockeyclub!

Oplossingen voor Hockey

Blaashallen

Met OpenCover blaashallen omarm je de toekomst van overdekte ruimtes met een perfecte balans tussen technologische vooruitgang en esthetiek.

(Semi-) Permanente Sporthallen

Naast luchthallen bieden we ook hoogwaardige permanente overkappingen. Neem bijvoorbeeld onze constructie bij MHC Leonidas in Rotterdam…