(semi-) permanente

Sporthallen

 

Naast luchthallen bieden we ook hoogwaardige
permanente overkappingen. 

(semi-) permanante

Sporthallen

 

      De esthetiek van de overkapping bij Leonidas is opvallend. Met een zwarte constructie en wit doek creëren we een krachtig contrast. De elektrisch oprolbare wanden voegen gemak toe aan de praktische bruikbaarheid. Het doek laat overvloedig licht binnen, waardoor de hal een aangename lichtinval heeft.

Voordelen permanente sporthallen

OpenCover gaat verder en kan ook een overkapping leveren met een dubbel membraan dak. Dit dak blijft niet alleen goed lichtdoorlatend, maar biedt ook verbeterde isolatie. De keuze tussen staal of hout maakt deze hal veelzijdig. Ontdek de diversiteit van OpenCover’s permanente overkappingen in de projectfoto’s.

Voordelen:

Open Cover biedt een revolutie in overkappingen met onze semi-permanente oplossingen. Profiteer van een scala aan voordelen:

  • Snelle installatie: Bespaar tijd en moeite met een eenvoudige en efficiënte montage.
  • Lage initiële kosten: Geniet van kostenefficiëntie zonder in te boeten aan kwaliteit en duurzaamheid.
  • Perfecte balans: Bereik de ideale combinatie van flexibiliteit en duurzaamheid voor een optimale oplossing.

OpenCover sporthallen:

ervaar de vrijheid van intelligente overkappingen

Diensten

Blaashallen

Met OpenCover blaashallen omarm je de toekomst van overdekte ruimtes met een perfecte balans tussen technologische vooruitgang en esthetiek.

Overkappingen

Onze oplossingen gaan verder dan tennisoverkappingen; ontdek onze prachtige overkappingen voor padelbanen en kleinere sportvelden.

Industriële opslag

OpenCover biedt praktische oplossingen voor tijdelijke of permanente opslag met onze hoogwaardige zeildoek overkappingen…