Over ons

 

OpenCover zet zich in om hoogwaardige overkappingen, blaashallen, sporthallen en industriële overkappingen te leveren.

9

Hoogwaardige Kwaliteit

Wij werken samen met de beste leveranciers op het gebied van blaashallen en overkappingen.

9

Architectonische Pracht

Strak design en functionele elegantie.

9

Innovatieve Ontwerpen

Geautomatiseerd klimaatsysteem zorgen voor optimale ventilatie en temperatuurregeling.

9

Nauwe Samenwerking

Goede samenwerking en service is essentieel voor succes.

Filosofie OpenCover

OpenCover zet zich in om hoogwaardige overkappingen, blaashallen, sporthallen en industriële overkappingen te leveren. Onze missie is gebaseerd op topkwaliteit, architectonische pracht, innovatieve ontwerpen en nauwe samenwerkingen. Wij streven ernaar unieke en baanbrekende oplossingen te bieden, waardoor je het hele jaar door actief kunt blijven en beschermd bent tegen alle weersomstandigheden.

Onze doelstelling is om sportactiviteiten niet te beperken door seizoenen, zodat je altijd klaar bent om je spel naar een hoger niveau te tillen, ongeacht het weer.

Met een scherp oog voor details en een focus op turn-key oplevering, neemt OpenCover het volledige project op zich, van vergunning tot de laatste schroef. Dit betekent dat u zorgeloos kunt genieten van een complete hal, waar vakmanschap, innovatie en totale service samenkomen voor de ultieme overdekte sport- en productie-ervaring.

Hierdoor wordt elke OpenCover installatie niet alleen een overkapping, maar een hoogwaardige beleving van comfort, kwaliteit en totale dienstverlening.

Over Hank

9

Ontstaansgeschiedenis

OpenCover, opgericht door visionair Hank Houtman in 2008, ontketende een revolutie in overkappingen. Met een achtergrond in Cultuurtechniek en een diploma in General Management startte Hank dit avontuur tijdens zijn studie. De initiële uitdaging, twee tennisbaanoverkappingen in 2011, markeerde het begin van een reis vol doorzettingsvermogen.

9

Drijfveer Hank

Hank’s motivatie ontspringt uit het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het omzetten van uitdagingen in onverwachte perspectieven. Het selecteren van betrouwbare partners vormt de basis van het succes van OpenCover, waarbij zorgvuldige keuzes gemaakt worden om kwaliteit en klanttevredenheid te waarborgen. Innovatie is de ruggengraat van de strategie, met een focus op energie-efficiëntie om de concurrentie voor te blijven.

9

Concurrentie als Kans, Kwaliteit als Troef

Hank ziet concurrentie niet als een bedreiging, maar als een kans om zich te onderscheiden door de kwaliteit van zijn producten en diensten. Zijn advies aan jonge ondernemers is om betrouwbare partners te vinden, innovatief te zijn, en altijd te streven naar klanttevredenheid. Dit, samen met een proactieve houding en de bereidheid om problemen aan te pakken, vormt de basis voor succes in de bouw- en overkappingsindustrie.

“Ik beschouw concurrentie niet als een bedreiging, maar als een kans om uit te blinken door de ongeëvenaarde kwaliteit van mijn producten en diensten te tonen.”

Hank houtman – founder opencover