Hank Houtman

Het Brein achter OpenCover

 

Hank Houtman

Het Brein achter OpenCover

In de wereld van flexibele bouwoplossingen en overkappingen staat een naam hoog aangeschreven: Hank Houtman, de visionaire oprichter van OpenCover. Met een ongeëvenaarde passie voor ondernemerschap en een scherp oog voor innovatie, heeft Hank een indrukwekkende reis afgelegd die de basis heeft gelegd voor het succes van zijn bedrijf. 

Achtergrond en Inspiratie:

Hank Houtman is geen onbekende in de wereld van management en techniek. Met een achtergrond in General Management en projectmanagement en Civiele en cultuurtechniek, heeft hij de nodige expertise opgebouwd om zijn dromen waar te maken. Maar het was niet alleen zijn academische achtergrond die Hank inspireerde. Het was zijn diepgewortelde passie voor ondernemerschap die hem aanzette tot actie. 

Het Begin van OpenCover:

De kiem voor OpenCover werd geplant tijdens Hanks studiejaren, toen hij samen met een teamgenoot een gedurfd bedrijfsplan schreef voor het leveren van overkappingen. Wat begon als een academisch project,  groeide al snel uit tot een bloeiend bedrijf dat zich toelegt op het leveren van academisch project hoogwaardige overkappingen en ballonhallen. 

De Eerste Successen:

Het succes van OpenCover werd al vroeg bevestigd met het afronden van het eerste grote project: het leveren van overkappingen aan een tennisvereniging. Ondanks uitdagingen en obstakels wist Hank met vastberadenheid en doorzettingsvermogen dit project tot een succesvol einde te brengen, wat de toon zette voor de vele succesverhalen die zouden volgen. 

Klantgerichtheid en Kwaliteit:

Voor Hank staat klanttevredenheid altijd voorop. Hij gelooft sterk in het leveren van hoogwaardige producten en diensten, ondersteund door een ongeëvenaarde after-sales service. Hank reageert altijd binnen 24 uur en zorgt u kunt altijd bij hem terecht voor feedback en vragen. Het is deze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid die OpenCover onderscheidt. 

Innovatie en Vooruitgang:

Als pionier in de industrie streeft Hank voortdurend naar innovatie. Hij zoekt steeds naar manieren om zijn producten te verbeteren en nieuwe technologieën te integreren die energiezuinigheid, duurzaamheid en gebruiksgemak bevorderen. Zijn focus op vooruitgang heeft OpenCover geholpen om een reputatie op te bouwen als één van de leiders in de branche. 

Een Betrouwbare Partner:

Voor klanten van OpenCover is Hank meer dan alleen een ondernemer. Hij is een betrouwbare partner die altijd klaarstaat om te helpen en te ondersteunen. Zijn integriteit, professionaliteit en toewijding maken hem geliefd bij klanten en collega’s. 

Missie en Visie van OpenCover:

OpenCover zet zich in om hoogwaardige overkappingen, blaashallen, sporthallen en industriële overkappingen te leveren. Hun missie is gebaseerd op topkwaliteit, architectonische pracht, innovatieve ontwerpen en nauwe samenwerkingen. Ze streven ernaar unieke en baanbrekende oplossingen te bieden, waardoor mensen het hele jaar door actief kunnen blijven en beschermd zijn tegen alle weersomstandigheden. Hun doelstelling is om sportactiviteiten niet te laten beperken door seizoenen, zodat je altijd klaar bent om je spel naar een hoger niveau te tillen, ongeacht het weer. 

Conclusie:

Hank Houtman is niet zomaar een ondernemer. Hij is een visionair, een vernieuwer en een inspiratiebron voor anderen. Met zijn ongeëvenaarde passie, toewijding aan kwaliteit en streven naar innovatie heeft hij OpenCover op de kaart gezet als een toonaangevend bedrijf in de wereld van flexibele bouwoplossingen. En met zijn vastberadenheid en visie zal hij blijven streven naar nieuwe hoogten en nieuwe successen voor de komende jaren.