Turn-key

Heeft u geen tijd of ontbreekt het u aan de kennis om een project te organiseren? OpenCover kan het hele traject voor u verzorgen. Van de vergunning tot en met de laatste oplevering. Het resultaat wordt tot in de puntjes verzorgd. Via de initiatieffase naar de definitiefase en het ontwerp tot en met de realisatiefase, wordt het project in overzichtelijke delen verdeeld. Elke fase wordt afgesloten met een duidelijk go/no go moment, zodat u als opdrachtgever de gelegenheid heeft om de realisatie van het project te heroverwegen. 

Dat gaat niet alleen om de hal, ook de zaken die moeten worden aangepakt in de omgeving vallen hieronder. Concreet gaat het dan om elektrotechnische werkzaamheden, loodgieterswerk, grond- en straatwerk, realiseren nieuwe aansluitingen enzovoort. Uiteraard is goede afstemming vooraf heel belangrijk. 

Maar ook het gesprek met de omgeving; uiteraard de buren, maar ook met de gemeente en andere stakeholders. Als dat nodig is organiseren we een informatieavond, zodat ook de buren goed zijn geïnformeerd.

Graag nodig ik u uit om de mogelijkheden te bespreken en daarbij een eerste verkenning van de geschiktheid van uw project uit te voeren.

Hank Houtman
06-52412181