Luchthal ULTC Iduna

Tennis
 Vrijdag 08 mei 2020

In september 2019 onthulde Open Covers met flair een gloednieuwe luchthal voor de Utrechtse Lawn Tennis Club Iduna. De oorspronkelijke gravelbanen kregen een make-over tot een dynamisch smashcourt van 57 x 38 meter. Het idee voor deze upgrade kwam van de gemeente, en Open Covers dook vol enthousiasme in dit project.

Onderweg stonden we voor een interessante uitdaging: waarom de eerste vijf meter van de hal niet lichtdoorlatend waren. Een slimme zet, bleek later, want dit zorgde niet alleen voor een esthetisch tintje maar bood ook een slimme oplossing voor een aangenaam klimaat, ongeacht het weer. Dankzij geavanceerde dubbelmembraantechnologie kunnen spelers nu in alle comfort sporten.

Met zijn strakke witte wanden en energiezuinige ledverlichting straalt de hal niet alleen professionaliteit uit, maar biedt ook een aangename sfeer voor sportactiviteiten. Bij Open Covers zien we projecten niet alleen als uitdagingen, maar als kansen om met stijlvolle en slimme oplossingen te komen binnen een professioneel kader.